Лидерът на „Кауза Пловдив“ Георги Титюков, зам.-кмет на Община Пловдив, каза на пресконференция днес, че е твърде рано да отговори на въпроса дали ще играе за кмет на вестните избори наесен. “Лично аз съм готов да направя крачка назад и разумът да надделее”, обясни своята позиция, припомняйки, че през 2015 година “Кауза Пловдив” бе единствената партия, подкрепила директно настоящия кмет Иван Тотев и не издигнала свой кандидат за този пост. Той увери, че разговори с ГЕРБ ще има и сега.

“Кауза Пловдив” е започнала разговори с партиите от дясното пространство за общи действия. “Надявам се разумът да надделее. Не изключваме никой, всеки е добре дошъл”, коментира Титюков.  Партията ще излезе с пълна листа, залагайки на вече доказали се хора, и се надява на шест  места в местния парламент.  Лидерът се похвали, че подкрепата към тяхната формация расте.

„Кауза“-та  обяви старта на поредица от открити приемни в целия град. На място пловдивчани ще могат да споделят проблемите си, да покажат лошото и хубавото от тяхната улица, техния квартал, техния район. Виртуална приемна ще бъде качена и на сайта на “Кауза Пловдив”. “На базата на получените резултати ще напишем своята програма. Тя ще бъде максимално съобразена с исканията на хората, ще се постараем да отразим всички мнения”, обеща Титюков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here