Хиляди посрещнаха в „Столипиново“ лидера на ДПС и водач на евролистата Мустафа Карадайъ, който е на предиозборна обиколка из страната. С него беше и общинското ръководство на партията в Пловдив със своя председател Али Байрам.

“ДПС е гарант за мира и стабилността в страната, региона и Европа. Гарант сме на правата и свободите на всички български граждани, гарант сме за достоен живот в страната – достоен живот и европейски стандарти. Ние сме единствената партия, която еднакво отстоява европейските ценности и в Брюксел, и в България“, заяви Мустафа Карадайъ.

Той припомни приоритетите на партията за евроизборите – чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена енергия и високи технологии и включването на свободни и активни граждани в процеса на формиране и вземане на политическите решения и в контрола за тяхната реализация.

Карадайъ каза, че България върви по инерция. „Има едни хора, които властват, но не знаят как да управляват. Те са на власт, но не могат да управляват, допълни Карадайъ. С омраза и ксенофобия може да дойдеш на власт, но не може да се управлява. Управлението изисква знаещи и можещи хора, с ясна посока и идея за развитието на страната. Управлението има нужда от ДПС“, бе категоричен той.

„Европа има нужда от нашата философия за правене на политика. Защото и там национализмите се надигат, ксенофобията я има и там се вижда омразата към различния и към другите. Ние от ДПС за тези 30 години на целия свят дадохме ясен урок. Ние можем да преодолеем противопоставянето, можем да събираме различните в името на общото ни по-добро бъдеще“, обяви председателят на ДПС.

Мустафа Карадайъ и общинското ръководство на партията се срещнаха лично с много хора от квартала и обясниха политиките, които ще отстояват представителите на ДПС в Европарламента.

1 коментар

  1. Моля, махнете надписите от снимките за да се видят суратите на баш депесарите в Столипиново.ДАНС, спите ли бе -вижте надписа на САЛОНА- на какъв език е, как в България( а Сталипиново е все още част от България) се мъдрят надписи на турски език. Има автосегрегация на това 30-40-50- хилядно население в квартала, само сателитни чинии за турска тв, децата им не говорят български,не могат да четат и пишат, повечето са с ТЕЛК решения(повечето са фалшиви), не плащат данъци, такса смет, ползват БЕЗПЛАТНО здравните услуги, взимат с хиляди левове социални помощи………….. турците от Столипиново.И после реват за ксенофобя и сегрегация

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here