Регионалният представител на „Съюз Русофили България“ Николай Иванов е първият официално издигнал се кандидат за кмет на Пловдив. Той бил подкрепен от партиите „Обединена социалдемокрация“ и МИР – Морал, иницативност, родолюбие, както и от русофилския съюз.

Няма да търся подкрепа от големите партии, а от граждански сдружения, декларира Иванов. Той вече два пъти е бил кандидат за кмет, а на последните местни избори напусна в последния момент листата на Здравко Димитров, тъй като беше на неизбираемо място.На изборите през 2011 година Иванов събра “рекордните” 126 гласа .Той е минал  през различни партии – Атака, Нова зора, Бългаски соцалдемократи, АБВ.  „ Това са социални и патриотически партии, но вождизмът в тях е много силен“, обясни политическото си номадство Иванов.

Ще настоявам за безплатни погребения в Община Пловдив, посочи един от приоритетите си кавдидатът за кмет. Той се определя като бъдещ социален градоначалник. Това било основната му част от програмата – социална политика и екологията.

Преди няколко дни Иванов се обяви против бутането на Альоша и говори за “хилядолетната дружба” с Русия.

1 коментар

  1. Тоя трябва да е в затвора за пропаганда на престъпния комунистически режим.
    Цацата спи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here