От време на време Румен Петков идва в Пловдив и започва да громи наред – министър-председател, кмет, министър на отбраната. Дава и акъл за управлението на града – кое как трябвало да стане и не става, защото властта е некадърна.

Сега пак същата песен – този град нищо добро не го чака и само Румен Петков може да ни каже как да се спасим от батака. Идва човекът в Пловдив и започва да плещи каквото му падне – чак до плажа в Алепу стига. И така трябва да разберем, че мъждущащата му партия  АБВ все още шавала. И какво като разберем? А ние вече сме разбрали, че АБВ в Пловдив е закрита.

Слушат го този сладкодумец  и никой не се сеща да го пита: Абе, господин Петков, като какъв сте тук и от чие име давате препоръки за управлението на Пловдив, след като на последните местни избори вашата партийка АБВ събра 314 гласа – 0,32% от гласовете!

 С 314 гласа  Румен Петков се държи като гуру, което има обяснение за всички процеси в държавата, да не говорим за Пловдив. Да оставим настрана и още въпроси,които можем да му зададем – какво си направил като управляващ с тогавашната си партия БСП, освен да докарате страната отново до бунтове?  С какъв фасон идваш и даваш акъл?

Местната власт  може и да е калпава, но трябва да е запазила малко достойнство и да отговаря по-твърдо на политическите трупове. Петков призна за отлични лични отношения с кмета Здравко Димитров.  Ами тогава отговорът трябва да дойде от Димитров : Румене, добре си дошъл в Пловдив, но не говори глупости, но никого не си говорител в този град!  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here