6152ac3c4c88298a29b17f00b18a51c7

В рамките на политическите консултации, които води с парламентарно представените партии, президентът Росен Плевнелиев, трябваше  да чуе днес  и идеята на Красимир Каракачанов за въвеждане на военно обучение на българските граждани. Съпредседателят на ПФ, оставен сам да ходи при президента, от седмици призовава за връщането на задължителната казарма, но досега не среща подкрепа сред партиите, които стоят зад правителството.

Ще бъде голямо безумие да го подкрепят.  Патриотичните формации като на Каракачанов сякаш са пълни с бивши заместник-командири  по политическата част, които сънуват  млади хора в униформи и калашници в ръце. Да чуят какво мислят тези млади хора  и веднъж завинаги да разберат, че не бива повече на висок глас да изричат подобни идеи.

При всяка по-сложна ситуация пред България и Европа, хора като Каракачанов са готви да ни набутат в ръцете по един автомат и да ни пратят на фронта. Те се хранят  със страха от призраци и си мислят, че младите хора изпитват същия глад. Този  дебат е обречен на провал. Но идеята за него е политически изгодно за патриотарите. Но за никой друг.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Вижте мутрата на “интелектуалеца” и “патриот” Каракачанов. Коментар нужен ли е ??

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here