Подписка пред ОбС -1

 

Последната публикувана социология за обществените нагласи вПловдив преди изборите е смешна, каза общинският съветник Илко Илиев. Той е председател на предизборния щаб на Славчо Атанасов и твърди, че техните данни са съвсем различни. “Маркет Линкс” даде на Славчо Атанасов 1,8 процента подкрепа и това било подигравка със сериозната социологическа наука.

Илко Илиев имал данни от проучване, правено преди шест месеца, на само за вътрешна консумация. То било в полза на Славчо Атанасов. Патриотите ще извадят тяхно изследване най-рано през септември. Илиев определи последните резултати като подготовка на общественото мнение за възможни фалшификации на изборите. Той припомни, че социоложката Мира Янова, която давала слаби резултати за Славчо на миналите местни избори, вече не се чува никъде и участвала в “Биг Брадър”. Той не спомена една друга социоложка – Татяна Буруджиева, която пък драстично надписваше сметката на Славчо. После тя се появи като депутат от БСП.

На миналите местни избори в Пловдив с най-точни резултати се отчете местната агенция “Неохрон”, която позна с голяма точност и резултатите от балотажа между Иван Тотев и Славчо Атанасов.

Илко Илиев призна, че продължават разговорите с партиите от Реформаторския блок за подкрепа на Атанасов. “Много сме напреднали и се надяваме на успешен край”, прогнозира Илиев.  Минути по-късно той беше опроверган от представители на реформаторите, които обявиха, че няма да подкрепят Славчо.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here