Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, кандидати за районни кметове и общински съветници внесоха в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на кандидатите на партията за кмет на общината, районни кметове и общински съветници. Кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ и водач на листата за Общинския съвет е Здравко Димитров.

За кметове на райони доверието на пловдивчани ще поискат отново Георги Стаменов за „Централен“, Костадин Димитров за „Тракия“ и Димитър Колев за „Западен“. За първи път в местните избори като кандидат за кмет на район „Източен“ в надпреварата влиза Иван Стоянов, Костадин Язов – за кмет на район „Южен“ и Стоян Алексиев – за кмет на район „Северен“.

“И на тези местни избори ГЕРБ залага на хора с административен опит и доказани специалисти в своята област, които със знанията и уменията си могат да дадат много за Пловдив и за възходящото развитие на нашия град”, коментира Иван Тотев. Той отново подчерта, че целта е категорична победа на ГЕРБ местните избори в Пловдив.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here