“Сега е много добре да снимате и да съпоставите с приказките на някои кандидати за кметове, което е изключително не само грозно, не само унизително заград Пловдив да има такава кампания в Пловдив. Не можеш да искаш да управляваш чрез лъжи. Няма как да смяташ, че хората ще ти повярват, когато лъжеш, когато отиваш на място и на това място казваш, че Пловдив е лош, Пловдив не става за нищо, в Пловдив нищо не се прави”, коментира кметът на Пловдив Иван Тотев.

Само след 3-4 дни ние идваме тук с г-н Стаменов, който е районен кмет, който изпълни целия този проект, виждаме, че не само всичко е прекрасно, виждаме хората, които ни благодарят, че това е проекта, който е завършен по начина, който искахме да бъде завършен.

“Лъжите не водят до нищо добро и точно най-интересното е, че тези, които ги говорят няколко пъти, не получават подкрепата на пловдивчани, няма да я получат и сега” – заяви Иван Тотев.

Кметът каза още, че никой не е запознат с подготвяния в момента ОУП на Пловдив. “Няма кой да знае какво се готви, защото това, което в момента се говори, са някакви свободни съчинения, свободни фантазии. Зелената система не трябва да е тема на предизборната кампания, защото отново минаваме в сферата на абсолютните лъжи. Трябва кампанията да се води с реални аргументи, с аргументите на това какво си направил, какво можеш да направиш, дали имаш знания, умения, опита да бъдеш полезен на гражданите, а не да лъжеш. Никой не обича лъжците. Може да стане един път, но втори път хората няма да ти повярват и мисля, че някои от кандидатите вече по няколко пъти им се случва това нещо” – коментира още Тотев.

Запитан за бъдещето на Бетонния мост, Иван Тотев отговори:  “Слушам предизборните обещания на кандидатите. Няколко пъти казах на кандидат кметовете и се опитах да бъда полезен, включително, ако помните, ги поканих да дойдат в кабинета на община Пловдив при мен и да си поговорим за важните проекти на Пловдив. За да мога от позицията на човек, който знае малко повече от тях, просто защото 8 години съм бил кмет, да им кажа, от една страна, да не говорят пълни глупости пред избирателите, както с ОУП и озеленяването – абсолютна дивотия, която може да се каже, така и по други проекти на града. Да стане ясно какво точно е в момента конкретното състояние и какво е възможно да се случи оттук нататък. Да извадим важните теми, да не си фантазираме за тях, защото единството, което постигаме, това е да създаваме нереални очаквания в пловдивчани, заблуждение към тях и след това хората, които ще спечелят изборите, но са направили това под формата на голям брой изказани лъжи, след това да се чудят къде да се скрият. А пък аз ще им го напомням. Това е много важно да се знае”, обобщи кметът Иван Тотев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here