След два успешни управленски мандата ГЕРБ трябва да продължи да управлява Пловдив, категоричен е кметът Иван Тотев. „Всяка наша стъпка е насочена в тази посока. Подготвяме отчетите за свършеното, както и за предизвикателствата, които предстоят. Подготвили сме нови проекти, които трябва да се реализират в следващите години в Пловдив и те не са малко“, коментира Тотев.

Общинската структура на ГЕРБ, чийто лидер е Тотев,  започва сериозна работа за предстоящите местни избори. Предложения или номинации за кмет на Пловдив, общински съветници и районни кметове ще се приемат от всеки – от интелектуалните кръгове, от общественици, от граждани.  Според кметът това е в унисон с директивата на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов за “вливането на нова свежа кръв в партията”.

„Искам ли трети мандат? Каквото и да чуете по темата до края на август ще бъде слух или дезинформация. Има кой да ми дава оценка, аз сам няма да се оценявам. Изпълнителната комисия ще го каже официално”, коментира още Тотев. Местната та организация на ГЕРБ започва задълбочен анализ  за търсене на подходящи кандидати за районни кметове и общински съветници.

Тотев отказа коментар за думите на областния координатор на партията Георги Мараджиев за „самозабравили се членове на ГЕРБ“. „В ГЕРБ е ясно кой може да дава мнения и оценки. Питайте Мараджиев,  още е нов и може да прави някакви грешни стъпвания накриво, коментира лаконично Тотев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here