Обновление на парк „Каменица“ предвижда кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов. Според него най-любимото място за отдих в квартала вече се нуждае от разширение.

„Паркът е прекрасен, но посетителите се увеличават и трябва да им създадем още по-големи удобства“, заяви Стоянов при срещата си в „Каменица“ с жители на квартала.

Гражданите приветстваха идеите му за разширение на зелените площи и  изграждане на поливна система, фонтан и нова модерна детска площадка. Освен развитие на парковата среда, кандидат-кметът има намерение да осъществи календар, богат на събития – концерти и други културни прояви, фестивали на шоколада, сладоледа и още интересни инициативи.

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев също разговарят всекидневно с жителите на „Източен“, за да чуят техните конкретни предложения какво добро може да се направи.

Иван Стоянов гарантира възходящото развитие на района, ако на местните избори на 27 октомври гражданите гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here