Възрастните хора от пенсионерския клуб „Каменица“ вече разполагат с хладилник и компютър с камера и микрофон. Това стана благодарение на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов. Преди дни той отиде лично да поздрави пенсионерите с Международния ден на възрастните хора и те споделиха с него, че им е нужен хладилник. Иван Стоянов пое ангажимента да го осигури и изпълни обещанието си, а на снощното тържество по повод техния празник, членовете на клуба му разказаха за мечтата си да имат компютър.

„Тъй като нашите пенсионери са много интелигентни и любознателни хора, имат богата и разнообразна клубна дейност, заедно с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници от района решихме да ги зарадваме и с компютър с камера и микрофон“, коментира Иван Стоянов, след като днес сбъдна и тази тяхна мечта.

Кандидат-кметът е добре познат сред хората от третата възраст в квартала, тъй като и досега им е помагал и като ръководител на районната структура на ГЕРБ, и като директор на общинското предприятие „Чистота“, и като частно лице.

„Изпитвам дълбоко уважение и респект към възрастните и смятам, че те заслужават особено внимание. Ако ми гласуват доверие за кмет на „Източен“, ще реализирам конкретни проекти, които както да стимулират съхранената творческа енергия на нашите майки и бащи, баби и дядовци, така и да гарантират подкрепа за хората в нужда“, каза Иван Стоянов. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за местните избори на 27 октомври. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here