Новият кмет Здравко Димитров не прави и две крачки без владиката Николай. След като взе участие и в двете му предизборни кампании – преди четири години и тази, Николай влезе днес и в общината при предаването на властта. Владиката ще бъде дясната ръка на Димитров или той на Николай, все още не е ясно.  Попът дори се опитал да го играе и кадровик при някои възлови назначения, което може да проличи и при обявяването утре на зам.-кметовете.

„Всичко, което правим, ще бъде в полза на Пловдив и на гражданите“, каза новият кмет Здравко Димитров след канто получи  ключа на града от предшественика си Иван Тотев.

Бившият кмет Иван Тотев поздрави наследника си, всички районни кметове, новите общински съветници и областния управител Дани Каназирева.

“Тази приемственост, за която всички мечтаехме, ще се осъществи. Проектите, които започнахме, ще бъдат реализирани. Пожелавам на г-н Димитров здрави нерви, биволски нерви и му желая прекрасен, успешен мандат и да запише името си със златни букви в историята на Пловдив”, пожела Тотев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here