“Номер 12, под който се подрежда ГЕРБ в бюлетината, го разглеждаме като начало на пътя към постигането на 12-а победа за ГЕРБ”, заяви веднага след жребия в ЦИК председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

“18 е идеално число, това означава, че ще имаме 8 евродепутати и ще изгоним ГЕРБ от властта”, коментира пък председателят на предизборния щаб на БСП Георги Свиленски.
“Господ е с нас, провидението е с нас и затова ще продължим добрата серия”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов, които са с първи номер в бюлетината. “Ние сме любимците, така пък разтълкуваха номер 13 от бюлетината от Демократична България.

Веселин Марешки подходи с чувство за хумор като каза, че жребият се колебаел между двама или трима евродепутати за Воля и затова бюлетината му е с номер 23. Лидерът на младежкото ДПС и настоящ евродепутат Илхан Кючук пък каза, че разглежда номер 20, под който ще се яви движението като знак заради 20-тата годишнина от младежката организацията на ДПС.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here