Червеният депутат Таско Ерменков съвсем превъртя след победата на Путин, сякаш някой е очаквал друг край на изборите за президент в Русия. Залповете на Аврора отново отекнаха и здраво са ударили Таско в главата. “Знаменитият” български разузнавач от соца дотолкова е загубил разсъдъка си, че нарече мнозинството от българския народ идиоти – онази част, която осъжда агресията в Крим. И то в чест на изборната победа на Путин.

Ето какво написа екзалтираният Ерменков във Фейсбук:

„Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не – Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, “…а вий… вий сте идиоти!”

Български  гражданин ли е Таско или какъв идиот ще да е, за да съчини  подобен статус. И как е чел Ботев докато е бил на разузнавателна мисия  срещу омразния Запад, но очевидно нищо няма в главата, завещано от Ботев.

Ало, Таско, ако си чел публициста Ботев и неговото разбиране за Русия, ще разбереш що за идиот си наистина. И как ти хрумна да го използваш точно него за антибългарска и антиевропейска пропаганда, аплодирайки анексията на Крим.

Очевидно е, че Крим е в духовните граници на Таско Ерменков, както Кърджали бил за Ердоган. Тогава Ерменков, като ербап ченге, да направи нещо по-значимо. Например да инициира референдум в област Кърджали с един въпрос: Желаете ли областта да стане част от Република Турция? Тогава Ерменков дано разбере как Крим свободно и възторжено избра да е руски. А може и Ботев да му влезе в главата.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here