Най-малко трима съветници в ОбС ще има ДПС в Пловдив, показват социологическите сондажи  месец преди местните избори. „Ще се борим и за четирима“, уверен е лидерът на градската партийна организация  Али Байрам, като припомни, че местната структура вече е в много добра организционна форма и е преодоляла сътресенията от изборите през 2015 година.

Този мандат ДПС е без представител  в ОбС в Пловдив. „Изправихме организацията на крака и сме крайно амбицирани отново да се завърнем в ОбС. И не само да се завърнем, но и да участваме активно във формирането на градската политика“, коментира още Али Байрам.

Той е водач и на листата, с която  ДПС ще опита да върне позициите си в местния парламент. След него се нареждат Кеямуран Хасан, Тонай Хюсеинов, Ерол Садъков и Асен Методиев. По- назад в листата е Айри Мурад, който беше общински съветник от групата на Реформаторския блок.

„Това е листа от хора, които могат да борят за своите избиратели, да решават проблемите им и да отстояват интересите им в ОбС. Уврен съм, че там ще попадне силна група от наши съветници, с която ще се съобразяват както партньорите ни, така и опонентите ни“, категоричен е Али Барам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here