Георги Гергов, който вече играе ролята на вътрешнопартиен дисидент, изпрати кърваво писмо до медиите, озаглавено “За падението на един председател”. Областният лидер на БСП в Пловдив не издържал след  интервюто на Корнелия Нинова в предаването “Неделя 150” по БНР. “След него не зная как ще погледне в очите членовете на Националния съвет, които присъстваха на заседанието на 14 октомври. Не мога да си обясня защо така тенденциозно и схематично Корнелия ги раздели в две групи – “тя-ние” и “другите””, посочва Гергов.

“Казаното от нея не отговаря на истината, за да не употребя израза “откровена лъжа”. Като се запознах с интервюто, започнах да се съмнявам аз бил ли съм на заседанието на Националния съвет, или не съм бил. Съмненията ми силно нарастват, като чета и за разделението по въпроса за корупцията, по който тя изкуствено, спекулативно и нечестно формира и говори отново за две линии. Лидерът на партията дължи извинение за начина, по който информира социалистите и обществото за работата на Националния съвет. Уверен съм, че падението на Корнелия Нинова не е падение на партията, а Корнелия не е партията”, пише Гергов, подписал писмото като “приятел на истината”.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Приятел на истината – тоя глупав ДС агент и подлога на Кремъл?? Щеше да е смешно, ако не беше жалко и гнусно. Ако имаше държава тоя щеше да е на топло доживот

  2. Падението на този човек е също доса безсрамно, Само преди месеци се издъни като каза, че не виждал нищо нередно да урежда срещи на главния прокурор с бизнесмени, които да заплашва. Та “приятеля на истината” ако наистина вземе, че изрече всички истини, в които е замесен би трябвало доста хора да отидат на топло, той включително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here