Николай Радев е най-вероятният кандидат на БСП за кмет на Пловдив, сочат номинациите от районните партийни конференции. Директорът на Английската гимназия и лидер на социалистите в ОбС  е с най-много номинации. За кмет на общината са издигнати четири имена, като народният представител доц. Георги Йорданов си е направил самоотвод. Другите двама са Минка Сърнешка – председател на Обединението на жените социалистки в Пловдив и инж. Калин Милчев от район “Централен”.

Десислава Йорданова , която дъщеря на доц. Йорданов,  е кандидат за районен кмет на „Западен“. Тя се прочу с коментарите си по адес на изложбата за Берлинската стена  на Римския стадион, когато се възмути от картина, на която двама двама войници се целуват. Кандидат-кметицата обаче не разбрала, че това е сюжет от живота на любимата й Червена  армия – целуват се съветски и литовски войник.

Въпреки това Йорданова била сигурна, че ще управлява район „Западен“. Пловдив се нуждаел от промяна, а „Западен“  от качествена администрация“, твърди госпожицата социалистка.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here