Поставянето на видеонаблюдение на възлови места в район „Западен“ ще е един от основните ми приоритети през следващия мандат. Това заяви на среща с избиратели кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев.

„През изминалите два мандата успяхме да поставим камери на много места в района, като оборудвахме с видеонаблюдение всички нови паркове, които изградихме. Смея да твърдя, че тази мярка е много важна, тъй като има превантивна роля и пази както гражданите, така и съоръженията от посегателства“, категоричен бе Димитър Колев. Той припомни, че вече е договорено поставянето на видеонаблюдение и в изграждащия се в момента парк на мястото на старата сграда на детска градина „Мир“. За там са предвидени общо 20 камери.

Освен в зелените кътове, такива устройства ще бъдат поставени и на важни пътни артерии и натоварени пешеходни зони. По настояване на Димитър Колев, през тази година камери бяха монтирани от НКЖИ и на двете пешеходни пасарелки над железопътната линия за София. „За мен е изключително важна безопасността на хората. Вярвам, че тези камери дават една допълнителна сигурност за всички“, категоричен бе кандидатът за кмет на район „Западен“ от ПП ГЕРБ. Димитър Колев призова гражданите да го подкрепят с бюлетина номер 43, за да продължи облагородяването на района.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here