dcd7f6699f1f60b70e1436b895410198

Поведението на Радан Кънев  не е разклатило взаимодействието на партиите от РБ в Пловдив с местната структура на ДСБ. Поне това декларираха пловдивският депутат от ДБГ Димитър Шишков и лидерът на партията в града Савина Петкова.

“Току-що се разделихме с госпожа Пепа Деведжиева. Говорим, обсъждаме. Утре имаме заседание на групата на реформаторите  заради идващата обшинска сесия този четвъртък. Така че нищо не се е променило. Нали трябва да работим заедно и да решаваме проблемите на Провдив, без значение какво се случва по върховете на властта”, каза на пресконференция днес Савина Петкова. Тя все пак напомни, че реформаторите в групата “Здравко Димитров – Да решаваме заедно” са само трима – тя, Деведжиева и Хайри Мурад.

Коментирайки назначенията на зам.-кметове по районите  и тяхната бройка, госпожа Петкова отбеляза, че от ДБГ не се имали претенции за назначения в кметствата. “Партията има председател на ОбС и не е морално  да искаме и зам.-кметове”, отбеляза Петкова. “Надявах се да не ми зададете въпрос за бройката на зам.-кметове, но  общинската структура  беше гласувана и приета от  съветниците”, каза още шефът на Общинския съвет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here