Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив“, Пепа Деведжиева  – отломка от Реформаторския блок , и патриотът Слави Георгиев се появили на протеста в неделя за парка до „Санкт Петербург“. И за какво са там тези общински съветници? Акъл ли да дават, решение ли ще предложат, сеир ли да гледат?

Нищо не могат да направят, но трябва да са там, да са в джаза. Да не би кметът да обере лаврите, а те да не се отъркат в пеша му. В изборна година  и кокошарника на леля Пенка да бутнат Дани, Пепа и Слави ще са там. Да яхнат нещо, няма значение какво. Макар че в суматохата могат да седнат не където трябва .

Ако ги видите около вас, вижте дали не сте настъпали нещо. Сигурно искат да ви почистят съвсем безвъзмездно като едни истински общински работници за вашето благоденствие. Не забравяйте да им благодарите и да им обещаете, че ще имате предвид  добрината им на изборите наесен.

Ако случайно не сте в добро настроение, спрете се на тротоара, изкрещете нещо и те веднага ще дойдат. За по-сигурно отидете пред ОбС и кажете, че ви стяга лявата обувка. Те ще ви попитат и за дясната, особено, ако наоколо има и камера да снима. Проблемът ви веднага ще бъде разрешен, може и нов чифт обувки да получите.

Не пропускайте тези възможности, промоцията е до октомври . Където и да сте, Дани, Пепа и Слави ще са винаги до вас. За червените комисари не говорим. Те са толкова умрели в Пловдив, че сигурно не са разбрали за протеста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here