“Едната група на протестите, начело с Радев, са превратаджии. Другата част са маргинални “партийки”, подпомагани от ултраси, които искат да окървавят протеста. Третата група са интелигентни хора, които искат някаква промяна, но нямат формулировка на желанията си”, коментира пловдивският депутат Спас Гърневски пред БНТ. 

“Предателство към народа е да искаш оставка, докато се обсъждат мерки за спасяване на хората и икономиката през зимата”, категоричен е депутатът и добави: “Демокрацията не става с куршуми, счупени бутилки и хвърляне на боклуци.” 

“Радев няма отговорна позиция – вдига юмрук, призовава към метеж, застава срещу демокрацията и на страната на човек с 19 обвинения”, каза още Гърневски.

Според него протестиращите не могат да избистрят желанията си, а трябва. Така ще седнат с управляващите, за да се решат проблемите.

“Самият Герги Гергов заяви, че не може да преброи милионерите в Националния съвет на БСП, а те искат “мафията вън”. Комунистическата номенклатура създаде олигарсите, а тези хора искат “да си върнат държавата”, която разграбиха. Нинова беше уволнена от правителството на Станишев заради съмнения за корупция”, припомни Спас Гърневски. Искат да дойдат на власт, за да си довършат работата.

“Третият мандат свърша скоро, след петия мандат на ГЕРБ България ще е правова и европейска държава”, завърши депутатът от ГЕРБ. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here