DSC_0081

„Промяна от Калофер до Клисура, за да има видими резултати в община Карлово“, обеща по време на откриване на предизборната кампания на ГЕРБ Пловдив област в Карлово кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков. „Ще преобразим общината, ще дадем тласъка, модела, по който трябва да се управлява една община, ще вдъхнем кураж на хората в малките населени места и ще им дадем надежда за по-добър живот“, каза още Шойлеков. В препълнената зала на  читалище “Васил Левски“ да подкрепят старта на кампанията дойдоха народният представител Методи Андреев, областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков, областният ръководител на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова.

„Време е да превърнем Карлово от изостанала във водеща община в България. Това може да стане ако гласувате доверие на екипа на Теодор Шойлеков. Те ще сменят модела на управление и ще покажат, че община Карлово може да се ръководи почтено, некорумпирано и отговорно, управление, което ще е в полза на хората,каза от сцената народният представител Методи Андреев. „Изборът е ваш, станете апостоли и изберете екип, който ще доведе Карлово до успех“, добави още той.

В подкрепа на екипа на Теодор Шойлеков Андреев прочете и поздравителен адрес от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. В писмото той също пожелава убедителна победа от първи тур, защото „Карлово заслужава повече. Необходим ни е категоричен успех на този екип, воден от Теодор Шойлеков, защото зад реалните политики на общинската власт ще стои и правителството на Бойко Борисов“.

„Теодор Шойлеков бе издигнат от местната организация на ГЕРБ -Карлово, Изпълнителната комисия го одобри и  ГЕРБ застава с пълна сила и мощ зад неговата кандидатура и кандидатурите на кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Шойлеков е честен, открит и почтен и ви гарантирам, че след четири години ще има видими резултати от Мраченик до Христо Даново и от Калофер до Клисура“ , подчерта и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here