„Благодаря ви, че за пореден път имаме възможността да се съберем да отбележим една щастлива победа за Пловдив, една голяма победа за ГЕРБ”, каза ръководителят на районната структура на партията и кмет на район „Централен” Георги Стаменов пред леновете на организацията. Той изказа огромната благодарност на народните представители от 16-ти МИР – Пловдив и предаде посланието на областния координатор на ГЕРБ Иван Тотев.

„Благодаря от името на г-н Тотев и на ръководството на партията в Пловдив за положения труд . Искам да предам призива му винаги да бъдем заедно – заедно да се изправяме пред трудностите, заедно да бъдем в щастливите моменти и заедно стъпка по стъпка да променяме града ни за добро. Постиженията са видими и всеки един от нас има заслуга за това развитие”, заяви още Георги Стаменов.

Председателят на Общинския съвет Александър Държиков подчерта, че и шестте районни организации в Пловдив са сплотени и за това резултатите са високи. „Ние работим не само по време на изборите, изпълняваме ангажиментите си и за това резултатите са впечатляващи”, заяви той и предаде поздравите на кмета Здравко Димитров.

 „През тази година минахме през евроизбори и местни избори и постигнахме желания резултат. Част сме от голям организъм и ще продължаваме да работим за постигане на поставените цели”, каза Спас Шуманов от ръководството на ГЕРБ в район „Централен”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here