stamenov_5

Заместник-председателят на Общинския съвет и кандидат на  ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов бе сред гостите при откриването на осмото биенале „Майстори на карикатурата“, което се състоя в Регионалния етнографски музей в Пловдив.

По темата на тазгодишното издание „Овце и вълци“ се представят 209 карикатури, участват близо 120 автори от над 30 страни, което утвърждава силните позиции на биеналето в културния календар на града.
Художници и други представители на пловдивските артистични среди споделиха  с Георги Стаменов и кандидата на ГЕРБ за общински съветник Александър Радев удовлетворението си от все по-богатия културен календар като част от процеса на подготовката на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019 г.

„Хората на изкуството оценяват провежданата през мандата на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев политика за съживяване чрез инвестиции в инфраструктурата на емблематични места като Стария град и първия в България арт квартал „Капана“. Тази политика ще продължи и през следващия управленски мандат с разкриването на нови зони за творчество и култура“, коментира Георги Стаменов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here