Кандидатът за кмет Георги Стаменов на „Централен“ и зам.-кметът на района Тошо Пашов дадоха символичен старт на изграждането на нов паркинг на бул. „Санкт Петербург“. №1. Живеещите в Съдийския квартал, по чието настояване се строи съоръжението, приветстваха Стаменов за поредното изпълнено обещание.

Преди време те се оплакаха на районния кмет, че трудно успяват  да паркират автомобилите близо до домовете си, тъй като голяма част от местата са заети от колите на служители в съседните офиси.

Георги Стаменов пое ангажимент да бъде изграден паркинг, който ще бъде чакълиран и покрит с фрезован асфалт. Напролет теренът ще бъде асфалтиран и всички, които имат желание, ще имат възможност да си наемат паркоместа.

„Благоустрояването на междублоковите пространства, увеличаването на зелените площи и създаването на нови паркоместа са част от приоритетите, за които целенасочено работим в район „Централен“, изтъкна кандидатът на ГЕРБ за нов управленски мандат за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here