Такива кметове като Георги Стаменов трябват на район „Централен” – каквито обещания е дал през първия си мандат, ги е изпълнил. Това заявиха жителите на ул. „Стойчо Мушанов” № 49-57 по повод поетия и изпълнен ангажимент на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен” да благоустрои междублоковото пространство. Сред присъстващите бе и народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски.

Живеещите посрещнаха Георги Стаменов с прясно изпечена питка в знак на благодарност, че е съдействал затова градинката пред блока им, която  била превърната в сметище, да изглежда като райско кътче.

Спас Гърневски бе категоричен, че Георги Стаменов откликва на проблемите на хората по всяко време и винаги спазва дадената дума. Депутатът напомни на съкварталците си как години наред са чакали да им подрежат дърветата, чиито клони са влизали в прозорците им.

„Преди година г-н Стаменов каза, че ще го направи и на третия ден дойдоха и свършиха работата”, посочи народният представител.

Жителите на ул. „Стойчо Мушанов” разказаха, че от градинката, която в момента е красива като пролетна картичка с новите рози, туя и други насаждения, са изнесени 4 камиона със стари плочки, камъни и смет. Тази година пък тротоарите в зоната са ремонтирани по ОП ”Региони в растеж”.  Участъците, които не са били рехабилитирани, са довършени със средства от бюджета на община Пловдив.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен” Георги Стаменов обясни, че след основното почистване целенасочено е бил изчакан есенния период, за да се захване растителността. После той и Спас Гърневски посадиха туя в новата градинка.

 „Обновяването на пространството тук е част от политиката на администрацията на ”Централен” за увеличаване на зелените площи и обновяване на междублоковите пространства”, допълни кандидатът за кмет на района.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here