Елена Йончева да е водач на листата за евроизборите, реши преди малко пленумът на БСП. Председателят на европейските социалисти Сергей Станишев остана втори, но това не означава, че ще бъде и втори в листата. За Йончева са гласували 95 социалисти, а за Станишев – 75. Така кохортата на Нинова наложи своя кандидат за водач. На 6 април ще стане ясно на кое място ще бъде Станишев и дали изобщи ще бъде на челните места. Станишев е предложил да бъдат избрани първите двама в листата, Йончева се е съгласила, но Нинова категорично е отказала. Така изборът е бил само за водача.

Още преди избора политолъгът Антон Тодоров написа, че БСП ще избира между чумата и холерата, имайки предвид двамата водещи кандидати Йончева и Станишев.

За Йончева той пише:

„Елена Йончева, която антибългарските цоциалисти се готвят да изберат за водач на евролистата си – ето нейната история:
– дъщеря на резидента на ПГУ-ДС 1967-1972 г. в Брюксел, където е работил срещу НАТО и ЕИО под егидата на резидентурата на КГБ
– рускиня по майчина линия, цялото семейство на майка й са работили в режимни учреждения – дядото в репресивните служби, а другите в обслужващата система на ЦК на КПСС
– обвинена в пране на пари в особено големи размери
– получила шестцифрени суми от продажбата на рекламно време на БНТ на фирми с държавно участие в момент, когато е живеела с днешния си конкурент за водаческото място Станишев. Нима това не е конфликт на интереси?

– получила шестцифрена сума от офшорка, която е разкрита като част от офшорните схеми на Цветан Василев за източване на КТБ. Парите, които са получени във фирмата на Йончева и офшорката на Василев “Офроуд” са вашите пари, на онези, които бяхте измамени от пирамидата КТБ.

Днес ви се предлага да гласувате за Милиончева, която от тези пари си е гласувала сама на себе си като едноличен управител на “Офроуд” сумата от 12 710 лева МЕСЕЧНА заплата!!!!!

Елена Милиончева притежва днес имущество за милиони /апартаменти, къщи, магазини, гори/, а вие лапайте мухите!
“И да знаеш, Милке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Милке, какъв народ…”, припомня Тодоров с ирония думите на големия Димитър Талев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here