Бойко Борисов напомни, че ГЕРБ е истинската дясна партия, а другите, които се кичат с това определение, са само помагачи на БСП „Това са истинските десни, другите са помагащи на БСП, те не са се променили, защото конгресите им вървят един след друг“, каза по време на мащабно предизборно събитие в зала „Алрена Армеец“ , каза лидерът на ГЕРБ.

„Днес няма да ви се карам, защото се снишавате, което е в полза на опонентите ни. Изядохме шамарите и си извадихме поуките. Това плаши опонентите ни. Мислят си, че като са ни ударили лошо, това ще ни свали. Ние сме като Кобрата и продължаваме напред. Нямаме нито една област, в която държавата да е в по-добро състояние отсега“, добави Борисов като даде за пример нарастването на БВП, намаляване на външния дълг, увеличението на износа. „Аз съм убеден, че ако сме живи и здрави в следващите месеци ще видите какви заводи ще започнат да се строят в България. И то точно такива от каквито има нужда държавата, реални инвестиции“.

Борисов предупреди, че в четвъртък и петък опонентите им са им подготвили “лъжата Костинброд”, за да не може да реагират в деня на размисъл.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here