Вдигнахме доходите два пъти. И БСП се хвали, че ще вдигат.Вече видяме как го правят и се сринаха – като подзаглавие

“Опасна и трудна е темата за Западните Балкани. Нашето председателство даде рестарт на тази процедура, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на втория икономически форум в Пловдив. „Надявам се с колегите от Северна Македония в комисията по история по най-бързия начин да приемат необходимите заключения, за да може договорът за добросъседство да се спазва и да продължим максимално да ги подкрепяме за ЕС и НАТО”, посочи Борисов.

Той подчерта, че героите трябва да ни обединяват, а не да стават ябълката на раздора. „Един Че Гевара от Аржентина е отишъл да се бие за свободата на Куба и след това е загинал в трета страна, даде пример Бойко Борисов, коментирайки спортната тема за Гоце Делчев. „Гоце Делчев е български герой, който се е жертвал и е заложил всичко за свободата на Македония. За радост Балканите имат в момента политици с разум и опит и ще преодолеем тези трудности“, коментира той.

“За последните години са се вдигнали доходите 2 пъти, а БСП се хвалят, че ще вдигат доходите. Как ще ги вдигате? От бюджета ли? Вече ви видяхме как вдигахте и се сринахте. Доходи и заплати се вдигат с инвестициите и с безнеса, с тези които прявят брутния вътрешен продукт”, отсече Борисов.Изключително добрата данъчна среда изтъкна премиерът.Тази година ще имаме огромен харч за нашите военни, за да бъдем адекватни, подчерта Борисов.

Според премиера България показала как без да се засягат ничий интереси е еднакво полезна и за себе си и за съседите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here