„Харесахте ми“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на кандидатите за евродепутати на партията. „Сега разбирам защо и нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна игра.Като им видях листата – имат само един човек, който може би разбира нещо от европейска работа – г-жа Деница Златева. Оттам нататък е шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност. Дори  и Русия няма общо с тази листа.Истината е, че някой иска да им се предложи, но не е наша работа да ги коментираме“, посочи Борисовпри представяне на политическата платформа на ГЕРБ за евровота.

„Бях сигурен и щях да се обзаложа за Иво Христов и за това, че е в листата, защото видях как се гледат с Корнелия Нинова онзи ден. И как правят онзи КСНС в нищото, само за да се говори по темата“, коментира Бойко Борисов.  

“Невключването на Сергей Станишев в листата на БСП показва, че нашите опоненти вече нямат нищо общо с европейските социалисти. Тези избори са важни, защото действително много Троянски коне ще влязат в ЕП и това е видно“, коментира Борисов. „Навсякъде, където отидем, България се сочи за пример за това, което правим“, каза още той и припомни за всички важни срещи, които са се провели по време на Българското председателство на Съвета на ЕС, както и през последните дни.

„В момента имаме един българин на най-висок пост в света – Сергей Станишев, лидерът на ПЕС, левият Манфред Вебер. Невключването му в листата показва, че нашите опоненти вече нямат нищо общо с европейските социалисти – това ще бъде тълкуванието навън“, коментира Борисов. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here