Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонта на  площад „Централен“ и остана доволен от видяно. „Става много красиво“, констатира Борисов, придружен от кмета на града Иван Тотев. Министър-председателят дойде в Пловдив  за 12-ата годишна конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина.

Борисов разговаря и с пловдивчани, които минаваха наблизо. „Харесва ли ви площада?“, попита премиерът. „Да, много“, отговориха пловдивчани. Той ги посъветва да снимат и да пратят сниимки на Корнелия Нинова, която в момента е на Бузлужда, където БСП чества рождението си. Той й пожела безаварийно връщане, тъй като магистралите били пълни с коли.  Така Борисов отвърна на казаното от Нинова на върха: “Народе – изправете се и ГЕРБ ще паднат”.

“Техните въстания… Ето и тази археология тук е била под земята, не само 45 години назад, а и встрани са ни върнали. При този икономически растеж и подем в държавата да говориш такива неща – не им отива. Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави, понеже са доста възрастни хората там на Бузлуджа, в жегата. Внимателно да карат, натоварени са магистралите”, добави Борисов.

“Виждате градът какъв е бил и какъв става. Завод до завода. Нинова иска да изпъди инвеститорите ли?! Нали преди няколко години носеха мандата с Орешарски. Това е опозицията – нека си говори”, заключи Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here