747089
От БЗНС  отговориха на нападките на генерал Румен Радев към лидера на партията Николай Ненчев, който е и министър на отбраната.  Преди два дни кандидатът на БСП и АБВ за президент каза: “Бил съм бил политическа фигура. Много интересно кой дава тези дефиниции за мен. Един човек, на сайта на чиято партия виси следното описание за самия него – “Николай Ненчев е демократ, подготвен за битката с Русия, има силна воля и идеологическа чистота. Лично аз на мястото на премиера не бих се доверил на човек, който афишира идеологическата чистота. Това ми навява мисли за едни минали исторически епохи.“
 Ето какво отговориха от БЗНС:
“Защо на сайта на БЗНС никога няма да прочетете, че Георги Първанов и неговият генерал Румен Радев са демократи и патриоти? Краткият отговор е защото става дума за пари.
 
Не за демокрация, не за патриотизъм, дори не и за политическа идеология!
 
Става дума за едни потенциални комисиони по предвидените разходи за отбрана в следващите години. В момента в който разходите бяха договорени от настоящия министър на отбраната, от блатото с кремълски хрантутници в България изпълзяха комисионери на руския военно- промишлен комплекс и започнаха да мислят как тези пари да влязат в джобовете им. Това е жалката истина. Или част от нея.
 
Защото потенциалният кандидат на АБВ и присъдружната им организация БСП заявява претенции да е патриот. А това няма как да е истина, ако поставяш интересите на чужда империя над българските. Не може на пресконференция да четеш опорни точки, договорени от АБВ и БСП в Москва и да ги представяш за български интерес.
 
БЗНС няма да допусне външно-политическата доктрина на Кремъл да контролира държавата ни! Контрол, предвиден да се осъществява в замяна на комисиони за алчните им слуги!
 
Уважаеми комунисти, моля, не спирайте да четете сайта ни. Следват още истини, които трябва да осъзнаете и обсъдите в организациите си”.
 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here