Листата на ДПС в Пловдив ще бъде обявена в понеделник, но водачът е ясен – депутатът от Търговище Танер Али. Втори е общинският председател на партията и общински съветник Али Байрам.

„Танер Али е човек с изключителен опит и авторитет. Затова залагаме на него като водач на листата, защото в Пловдив се очертава лидерска битка, а той е доказал, че може да ги води“, коментира Байрам.

„Наложителна е промяна в страната, виждате, че ситуацията е притеснителна заради пандемията. Има недостиг на ваксини, действията на управляващите са некоординирани. Страната има нужда от промяна, това е очевидно. Всички партии твърдят това, но какво правят? Нищо. След изборите започват да бъркат посоката. На това трябва да се сложи край. Как ще се случи?  С управлението на ДПС. Движението е показало, че има достатъчно експертиза да се справя с кризисни ситуации и да води страната напред“, коментира още областният председател Али Барам.

„Дали можем да направим тази промяна? Ще ви покажем, че можем. Не се притеснявам, че социолозите ни отреждат четвърта позиция. Винаги има разминавания с действителните резултати. Аз съм оптимист и моята прогноза е друга – ДПС има ресурс да бъде и втора политическа сила. Ще водим експертна предизборна кампания, без агресия, без език на омразата, толерантна кампания и разчитаме на същото от нашите опоненти“, обясни Али Байрам.

Той е сигурен в успеха на кампанията и изборните резултати, защото ДПС има какво да предложи на българския избирател – визия за управлението на страната.

„Имаме самочувствие, че можем и ще го докажем на тези избори“, категоричен е Али Байрам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here