Пияно-момиче

Общинският съветник Дани Каназирева се разсърди на думите на Бойко Борисов пред общото събрание на женската организация на ГЕРБ. Лидерът на „Съюз за Пловдив“  се почуствала обидена предложението на премиера  „защо да не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент“.Каназирева оцени тези думи и като обидни за всички български избиратели.

“Жените в политиката нямаме нужда някой да се напъва за нас. И аз, и много други жени сме показали, че когато имаме енергията и волята да работим за обществото, нямаме нужда някой да ни урежда и да ни спуска на една или друга позиция“, коментира Каназирева.

Лидерът на „Съюз за Пловдив“ е възмутена от последвалите коментари, които тълкуваха думите на Борисов като знак към действащия президент или като намек към някоя от дамите около премиера. Според нея, само и единствено хората имат право да избират своите представители във властта, а не партийните апарати и лидери.

„България и Пловдив имат нужда от хора, които да отдадат цялата си енергия и цялото си сърце и така да се преборят за доверието на гражданите. Винаги съм била против партийните послушковци, които чакат лидерът да ги сложи на някой пост и после служат само на него, а не на хората. Вярвам, че избирателите са достатъчно зрели, за да направят разликата“, счита Каназирева.

Съветничката коментира и последвалите думи на Борисов, че изказването му било шега. Дани Каназирева предупреди партийните лидери да проявяват уважение и към жените, и към всички хора, за да не се пошегуват избирателите с тях на следващия вот.

 

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here